Reklame

Velkommen til Ateliér Klingwall sine nye nettsider!

Ute

En utefotografering kan gjennomføres uansett vær, selv om noen værtyper absolutt kan være mer utfordrende enn andre.

Barn

Vi vil at barnet ditt skal føle seg glad, trygg og fri under fotograferingen. Nye opplevelser og inntrykk blir til minner. Hos oss får barnet ditt gode minner med fotografering.

Velkommen til en koselig tid med fotografen!

Hjemme hos

Her må vi si noe om trygghet, vante omgivelser, minner fra barndommen.   Spørsmål om de voksne har et bilde fra de var barn på sitt eget barnerom? Er det noe de ønsker for egne barn?

Familie

Vi gjør familiefotograferingen til en koselig opplevelse for store og små. Hos oss får hele familien minner dere vil sette pris på i mange tiår.

Barnehage – for foreldre og foresatte

Vi bevarer minner fra barnehagen og skaper glede for store og små. Når barnet ditt har blitt fotografert, logger du deg inn i nettbutikken vår. Bruk påloggingskoden vi sender deg på SMS og e-post.   Logg deg inn her og se bildene av barnet ditt   I nettbutikken ser du bildene i full størrelse. Du

Barnehage – for barnehagen

Vi gjør fotodagen så lettvint og praktisk som mulig for barnehagen. Dere stiller med komplette navnelister på barna som skal fotograferes, resten ordner vi.   Barnehagen mottar gruppebilder for alle avdelinger – helt kostnadsfritt. Vi har ingen kjøpeplikt og sender bilder kun til foreldre som bestiller i nettbutikken vår. Praktisk informasjon: Fotograferingen foregår i barnehagen.

Nyfødt

Vi tar nære, varme bilder av ditt nyfødte vidunder, til vegg, album eller skrytebilder på Facebook.

Skole

Her kan vi skrive om fotografering av portretter i første og 7 klasse, samt de som spesiellt ønsker fra alle årganger. Og gruppebilder av alle klassetrinn. Her må vi også få frem at vi skreddersyr opplegg pr skole som ønsker foto.

Bedrift

Ateliér Klingwall samarbeider tett med VizPro AS for alle typer fotooppdrag i bedriftsmarkedet.

VizPro leverer:

– Ansatte- og gruppeportretter

– Prosess- og miljøfoto

– Eiendoms- og interiørfoto

– Event- og reportasjefoto

– Produktfoto