Konfirmasjonsfotografering: YOLO-pakka

Er du, eller har du konfirmant, så vet du at denne tiden er helt spesiell. Stappfull av spennende forandringer, morsomme opplevelser, nære venner og kule hobbyer. Du vet at du trenger konfirmasjonsfoto.

Til deg har vi laga YOLO-pakka. For husk: ungdomstiden kommer aldri tilbake.

Du bestemmer innholdet i YOLO-pakka. Vårt forslag er å få med bilde av konfirmanten i konfirmasjons- og hverdagsklær, alene og sammen med familien, vennegjengen, bestevennen eller idrettslaget. Mens konfirmanten utøver hobbyen sin (rir på hest, trikser med skateboard, står på rollerblades, skyter med ball..). Du velger det som funker best for din konfirmasjonsfotografering.

YOLO-pakka består av:

  • 2 fotograferinger (før og på konfirmasjonen)
  • 10 kule konfirmasjonskort (takkekort m/konvolutt)
  • 1 stilig album med stoffcover (20×20 cm Saga-album med 12 sider)
  • 2 digitalfiler i skjermoppløsning

Prisen for YOLO-pakka er 6500 kroner.

Du vil ikke angre på å bruke profesjonell fotograf til å ta bildene. Du får vist frem den du er på beste måte, når du nå går fra ungdom til voksen. Proft fotoutstyr, flatterende lyssetting, hjelp med å finne rett location og vår beste fotograf – alt får du i YOLO-pakka:)
Du lever bare én gang, du konfirmeres bare én gang, du er ung og kul bare én gang. Du får aldri oppleve denne tiden igjen, så gjør det beste ut av det. YOLO – la oss bevare minnene!

Sånn gjør vi det:

Før konfirmasjonen har vi en fotografering med konfirmanten og vennegjengen, bestevennen eller idrettskameratene. Sånn bevares minnene fra ungdomstiden.

På konfirmasjonsdagen tar vi bilder av konfirmanten og familien.

Takkekortene kommer med konvolutt og bildecollage av konfirmanten.

Albumet settes sammen av fotografen og godkjennes av deg. (Du velger selv hvilke bilder som skal brukes.)

Legg igjen info i skjemaet under, så kontakter vi deg snarlig. Sammen lager vi et opplegg som passer for din konfirmasjonsfotografering.

– La minnene vare

Konfirmasjonsfotografering